Mehka ovčja koža je primerna za uporabo za različne namene, kjer potrebujete mehkobo, gretje ali hlajenje. Ovčja koža je od jagnjet ali ovc, ki so se pasle v Naravnem parku Haloze - Čerinovo. Kože so bile kvalitetno obdelane pri mojstru za strojenje kož. Obdelava je trajala več kot 6 mesecev, kar daje koži posebno kvaliteto pri njeni obstojnosti.

Ovce z volno regulirajo toploto. V poletnih mesecih jih hladi, v zimskih mesecih pa greje. Tako ima ovčja koža naravno funkcijo uravnavanje toplote, saj pozimi greje, poleti hladi ter preprečuje potenje.

Ovčja koža je primerna tudi za nadaljnjo obdelavo v različne izdelke ali dodatke, k izdelkom, kot so: mize, stoli, oblačila ipd. Lahko se uporablja: za otroške vozičke, sedeže v avtomobilih ali drugih sedežih in klopeh, za preproge/predpražnike v spalnicah ali drugih prostorih, za različna pokrivala, lahko je dekorativni element v različnih prostorih, za posteljice hišnih ljubljenčkov in za različne druge namene.   

Pri vzdrževanju ovčje kože je potrebno upoštevati, da gre za naravni material, ki ima samočistilno vlogo. Priporočamo zračenje na vlažnem zraku. Lahko jo čistite z mokro cunjo oziroma ročno operete.  Zelo pomembno pa je, da jo sušite počasi in postopno raztegujete v vse smeri med sušenjem.

Dostava izdelka je možna tudi po pošti na vaš naslov in naročilo izvedete v trgovini tukaj.

Promocijski letak Ovčja koža iz Haloz je naravni regulator toplote.